Honeymoon Rotterdam

Huur een bruidssuite in Rotterdam

Een trouwdag moet op de beste manier worden afgesloten, het feest dat al de hele dag geduurd heeft moet natuurlijk ook een mooi einde hebben. Velen kiezen ervoor om de huwelijksnacht in het buitenland te houden, anderen blijven liever gewoon in Rotterdam. De bruidssuite in een van de hotels in Rotterdam is een bekende locatie om de huwelijksnacht door te brengen. De ruime suite biedt een mooie ervaring.

De stad kent enkele bijzonder bruidssuites, bij de grotere hotels zijn luxe suites te boeken die het mogelijk maken een heerlijke nacht door te brengen in het centrum van de stad. De trouwdag kan veel stress en moeheid opleveren, aan het eind van de dag is dan ook niets zo fijn als kunnen terugtrekken naar een hotel met een mooie suite die ook nog toegang geeft tot een mooi zwembad.

Waar gaat u de huwelijksnacht in Rotterdam doorbrengen?

Als u van plan bent uw trouwdag in Rotterdam af te sluiten met een overnachting in een bruidssuite in een van de hotels die Rotterdam rijk is dan kunt u op bijzondere wijze uw huwelijksnacht doorbrengen. U kunt er ook voor kiezen om de eerste nacht van uw huwelijk door te brengen op uw trouwlocatie, enkele trouwlocaties in de omgeving van de stad bieden de mogelijkheid om hier ook te overnachten.

Doordat buitenlandse locaties erg populair zijn onder pasgetrouwde stellen kent de stad een groot aantal nieuwe bruidsparen die vanuit andere steden naar het Rotterdamse centrum komen om hier hun huwelijksnacht door te brengen. Zij spenderen vaak de nacht in een hotel gelegen aan een van de drukkere straten van de stad, hierbij heeft het bruidspaar dan nog de mogelijkheid om ‘s avonds even het hotel te verlaten en de stad in te duiken om nog na te genieten van de trouwdag.

Welke hotels hebben een bruidssuite?

Er zijn in Rotterdam enkele hotels die het mogelijk maken een bruidssuite te huren, de volgende hotels hebben deze suite:

  • Delta Hotel
  • Worldhotel Grand Winston
  • Hampshire Classic Hotel
  • Apollo Hotel
  • Hotel New York

Afhankelijk van uw wensen en budget kan een keuze gemaakt worden tussen deze verschillende hotels. Een bruidssuite komt over het algemeen ook met ontbijt, hier hoeft u dus de volgende ochtend niet aan te denken. Vaak wordt gezorgd dat de roomservice voor pasgetrouwde stellen sneller is dan bij kamers ergens anders in het hotel. U kunt dus vaak ook genieten van bijzonder snelle roomservice die al uw wensen in enkele minuten zal voldoen. Zo kunt u ‘s avonds laat nog even nagenieten met een lekkere fles wijn en wat hapjes.

De bruidssuite kent vaak verschillende luxe onderdelen, dit maakt het doorbrengen van de huwelijksnacht in het hotel bijzonder plezier. Zo hebben de meeste hotels een mooi zwembad, het boeken van de suite geeft dan toegang tot dit zwembad. De suites hebben daarnaast vaak ook een jacuzzi die gebruikt kan worden, een mini-koelkast waar niet extra voor betaald hoeft te worden en een zeer groot televisiescherm. Voldoende om er een geweldige eerste nacht van het huwelijk van te maken.