Trouwauto huren in Rotterdam

Een ideale trouwauto huren in Rotterdam

Het is op uw trouwdag fijn als u comfortabel door Rotterdam gereden kan worden in een goede trouwauto, zo maakt u de trouwdag zeker onvergetelijk. U kunt in verschillende auto’s door de grote stad rijden, er zijn klassieke trouwauto’s maar ook limousines zijn populair als trouwvervoer. Het hangt natuurlijk volledig van uw wensen af welke keuze u maakt bij uw trouwvervoer.

Dankzij de verschillende opties is het altijd mogelijk om een trouwauto te vinden die perfect aansluit bij de wensen die u hierbij heeft. Net als bij de catering voor de bruiloft zijn de keuzes bij het trouwvervoer eindeloos. Traditioneel rijden de bruid en bruidegom samen weg van de trouwlocatie, bijvoorbeeld het stadhuis van Rotterdam. Samen rijden het bruidspaar naar hun huwelijksnacht. Toch komt het ook voor dat familie van het bruidspaar meerijdt na de bruiloft, dit kan een traditie in het gezin zijn. In dit geval zal een grotere trouwauto nodig zijn.

Welke trouwauto gaan jullie huren?

Als jullie na de bruiloft wegrijden dan is het fijn als u dit in uw droomauto kunt doen. Bedenk daarom in welke auto u het liefst weg zult rijden van uw bruiloft. Kiest u bijvoorbeeld voor de klassieke trouwauto, welke perfect past bij een traditionele bruiloft, of gaat u toch liever voor de snelle sportauto die u snel door Rotterdam zal brengen? Laat uw gedachte even gaan en bedenk welke auto het beste naar wens zal zijn wanneer u op weg gaat naar uw huwelijksnacht.

Met meerdere inzittenden zult u ook een grotere trouwauto nodig hebben. Gaat uw familie dus mee na de bruiloft dan zult u hier voor ook genoeg zitplaatsen moeten regelen. Kies hierbij dan bijvoorbeeld voor een limousine, deze biedt genoeg plek voor het bruidspaar en nog enkele andere gasten. Nodig uw hoogste gasten uit mee te rijden in uw limousine na de bruiloft en beleef een onvergetelijke tijd.

Zorg voor mooie decoraties op uw auto

Een trouwauto is pas perfect voor de trouwdag wanneer er goede decoraties op de auto zitten. Verwerk daarom enkele leuke decoraties op de auto om zo een feestelijker effect aan de auto te geven. Probeer de trouwauto aan te laten sluiten bij het thema dat u gekozen heeft voor de bruiloft, zo kunt u alles in uw gewenste stijl maken.

Vaak worden er meerdere versieringen op de trouwauto geplaatst, zo worden de ramen beschilderd, bloemen aan de zijkanten van de auto toegevoegd en worden er vaak slingers rondom de auto gespannen. Deze decoraties zijn vaak in de kleuren van de bruiloft, hiervoor worden de populaire klassieke trouwauto’s dan ook regelmatig gebruikt.

Geen trouwauto huren zonder blikken!

Niet zegt “Just Married” als enkele blikken achter de trouwauto. Het bekende scenario dat al in veel films voorbij is gekomen kan ook worden verwerkt in jouw eigen bruiloft. Bind enkele blikken met touwtjes vast aan de achterkant van de trouwauto. Wanneer de auto vertrekt zullen de blikken veel lawaai maken. Iedereen die de auto zal horen en zien rijden zal direct zien dat jullie net getrouwd zijn. U zult met veel glimlachen en felicitaties de dag doorbrengen in de zeer comfortabele trouwauto.

Geef een reactie