Bruidsjurken Rotterdam

In Rotterdam scoort u de mooiste trouwjurken

Rotterdam is de stad van prachtige bruiloften. Een onvergetelijke trouwdag begint natuurlijk bij de bruidsjurken. Rotterdam kent prachtige jurken. De klassieke witte trouwjurken maken iedere bruiloft af, maar ook andere kleuren zijn tegenwoordig in. De bruid is op zoek naar die ene trouwjurk die iedereen versteld zal doen staan.

Het aantal winkels is Rotterdam dat bruidsjurken verkoopt is groot. In het centrum zijn alleen al tientallen winkels te vinden.

Maar hoe vindt u nu die ene jurk die perfect is, en hoe kunt u deze zo gemakkelijk mogelijk aanschaffen?

Kies voor bruidsjurken Rotterdam

Heeft u al een idee in uw hoofd hoe uw jurk eruit moet zien? Probeer uzelf op de trouwdag voor te stellen en bedenk in wat voor jurk u uzelf de hele dag wilt zien rondlopen. Welke elementen van een bruidsjurk spreken het meest aan, wordt het een strakke of juist brede jurk en hoe sluit dit aan bij uw figuur?

Bij het uitzoeken kunt u dagenlang door duizenden foto’s en catalogi zoeken om de beste te vinden. Maar er zijn veel eenvoudigere methodes om snel uw gewenste jurk te vinden. Want als u voor uw bruidsjurken Rotterdam als winkellocatie kiest dan slaagt u gegarandeerd.

Laat u met alle gemak bedienen

Veel bruidsmodewinkels bieden tegenwoordig de optie om samen met anderen lekker de tijd te nemen om een bruidsjurk uit te kiezen. Zij zullen u ook adviseren bij het uitkiezen van excellente bruidsmode. U gaat samen met uw vriendinnen, kennissen of familie naar een bruidswinkel en u mag de jurken passen die u het meest geschikt lijken. Dankzij het gezelschap van uw vriendinnen bent u verzekerd van een gezellige tijd, maar ook van een goed oordeel over hoe de jurk bij u past. Als u uw moeder meeneemt om een selectie te maken dan kan zij dat ongetwijfeld ontzettend waarderen.

Tijdens het maken van een selectie kunt u allerlei jurken proberen. Het is aan te raden om zo veel mogelijk jurken te passen, het is zonde als u focust op een bepaalde jurk en deze uiteindelijk toch niet zo goed bij u past of toch niet helemaal naar wens is. Door met een brede blik naar het aanbod trouwjurken te kijken en er meerdere te passen wordt beter duidelijk wat bij u past en waar uw voorkeur ligt.

Hoe werkt het?

Maak eerst een afspraak

Wanneer u bruidsjurken wilt passen bij een bruidsmodewinkel dan zult u eerst een afspraak moeten maken. Het kan al snel twee uur duren om samen een goede jurk te vinden, om een persoonlijke behandeling te krijgen is het daarom slim om ruim vooraf te boeken. Zo weet de winkel ook wanneer zij tijd voor u moeten vrijmaken en kunnen zij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit zal uiteindelijk helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ga op een kort gesprek

Vertel in een kort gesprek met een medewerker wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt bij de bruidsjurk. Zij zullen u dan helpen bij het selecteren van enkele jurken die hierbij aansluiten.

Dit gesprek kunt u enkele dagen voor de afspraak houden, maar vaak is het mogelijk om dit gesprek tijdens de afspraak te houden. Wanneer u gezelschap meeneemt zullen zij dus even moeten wachten. In dit gesprek met de medewerker kunt u uitgebreid vertellen over uw bruiloft, waar en wanneer u gaat trouwen, hoe de setting is en hoe u deze prachtige dag voor u ziet.

Tijdens dit gesprek zal de medewerker vragen stellen over uw wensen, maar ook kijken naar uw huidtint, uw figuur en bijvoorbeeld uw haar.

Tijd om een eerste keuze te maken!

Na het gesprek zal de medewerker een beter beeld krijgen van wat u exact in gedachte heeft. Zij kunnen met suggesties komen voor uw jurk, of u aan de hand van eigen gekozen jurken verder in de juiste richting helpen.

Samen met de medewerker kiest u een aantal bruidsjurken uit die u bevallen. Zelfs wanneer er een enkele jurk is die u heel erg aanspreekt is het toch raadzaam om enkele andere jurken erbij te kiezen. Zo krijgt u een beter beeld hoe deze jurken u staan en of deze nog steeds aansluit bij uw wensen als u de jurk draagt.

Pas de bruidsjurken

Na het maken van een selectie mag u eindelijk de prachtige jurken gaan passen! U gaat samen met een medewerker naar een pashokje en past één voor één de jurken die u heeft uitgekozen. Het passen van een jurk kan nogal wat moeilijkheden opleveren, vooral de jurk aantrekken kan vrij lastig zijn. Om deze reden gaat er vaak een medewerker met u mee in het pashokje, om u te assisteren bij het passen van de jurken.

De medewerker zal u ook accessoires aanreiken die aansluiten bij uw jurk, denk aan bruidsschoenen, sieraden en natuurlijk een sluier.

Bekijk uzelf in de spiegel

In de pashokjes zijn vaak veel spiegels aanwezig, zodat u uzelf van alle kanten kunt bekijken. Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk op uw best uitzien, het moet de mooiste dag van uw leven worden. Uw jurk moet dan ook perfect zitten, en dat wilt u zeker weten. Bekijk uzelf daarom uitgebreid in de spiegel bij iedere jurk die u past. Zo kunt u perfect zien welke jurken mooi bij uw lichaam aansluiten en welke jurken u wellicht beter niet kunt kiezen. Zelfs wanneer een jurk u niet staat zijn er nog talloze andere opties, tenslotte sluit niet iedere jurk perfect aan bij ieder lichaam.

Tip: Laat een van uw vriendinnen foto’s uit verschillende hoeken maken met een telefoon of camera. Wanneer u niet meer weet hoe een bepaalde jurk bij u past dan kunt u dit op foto’s terugkijken.

Let op: De foto’s die gemaakt worden mogen vaak niet de winkel verlaten, doe dit daarom uitsluitend met toestemming van de medewerker.

Tijd om een voorlopige keuze te maken

Na het passen van meerdere jurken zult u een goed beeld krijgen welke jurken mooi bij uw lichaam aansluiten, maar ook overeenkomen met de wensen die in uw hoofd zitten. U hoeft nog niet direct een keuze te maken, maar dit is wel het moment om tussen de selectie jurken 2-3 jurken te kiezen waarvan u denkt dat zij perfect zijn. U hoeft nog geen definitieve keuze te maken, u kunt nog even de tijd nemen om na te denken welke jurk perfect past.

Toch is het vaak zo dat, wanneer de perfecte bruidsjurk gepast wordt, u al snel doorheeft dat dit de ware is. Als u glimlachend voor de spiegel staat bij het passen van de jurk mag u ervan uitgaan dat u er ook op uw trouwdag adembenemend uitziet.

Welke wordt het?

Als u een selectie heeft kunnen maken van 2-3 bruidsjurken dan is het toch echt tijd om een definitieve keuze te gaan maken. Ga voor de jurk waarvan u zelf denkt dat u er adembenemend uitziet, maar dring uzelf niet aan tot het maken van een keuze. Het is uiteindelijk een keuze die u maar eenmaal maakt, dus kunt u maar beter direct de juiste jurk uitkiezen.

Wanneer u zeker weet dat u de perfecte jurk heeft gevonden dan kunt u dit overleggen met de medewerker. Dan is het tijd voor de volgende stap…

Wat is uw maat?

Veel vrouwen kiezen ervoor om in aanloop naar het huwelijk nog hard te werken om enkele kilo’s te verliezen. Wanneer u nu een jurk past, en deze pas over enkele weken of maanden gaat dragen voor uw bruiloft, kan er een groot verschil zijn. Bespreek daarom uitgebreid met de medewerker wat uw plannen zijn met betrekking tot gewichtsverlies.

Op basis van uw gesprek met de medewerker kan bepaald worden welke maat u nodig hebt. Het is zonde om op uw trouwdag een jurk te dragen die plotseling veel te groot is geworden. Houd er daarom rekening mee en geef dit voortijdig aan bij de medewerker om zo te voorkomen dat de jurk veel te groot is.

En nu is het wachten..

Ja, nu kunt u alleen nog maar wachten. Namelijk wachten tot u gaat trouwen, want dan mag u de jurk weer gaan dragen. Als u uw maten met de medewerker hebt besproken dan kunt u erop rekenen dat zij de perfecte jurk in de juiste maat voor u bestellen. U kunt de jurk dan enkele dagen voor de bruiloft weer passen bij de bruidswinkel om zeker te zijn dat u de juiste maat bruidsjurk heeft.

Nu is het nog wachten op de mooiste dag van uw leven, waarop u de trouwjurk de hele dag met een grote glimlach mag dragen!

Geef een reactie