5 redenen om de Trouwbeurs in Ahoy Rotterdam te bezoeken

Zijn jullie van plan om binnenkort in regio Rotterdam te trouwen en willen jullie nog even wat inspiratie opdoen? Dan is de Trouwbeurs in Ahoy Rotterdam aanstaande 31 januari en 1 februari echt iets voor jullie.

In dit artikel lees je 5 redenen om de Trouwbeurs te bezoeken

Bestel de entreekaarten met korting via Trouwplannen.nl 

1. Het grootste aanbod van bruidsmode op één plek

Alles wat een bruid of bruidegom aan kleding voor de trouwdag nodig heeft wordt getoond op de Trouwbeurs. De mooiste trouwpakken, de beste schoenen en natuurlijk ook de meest prachtige bruidsjurken.

Talloze bruidsmodewinkels tonen het assortiment en bieden een inkijk wat zij voor unieke kleding te bieden hebben. Bovendien kun je bij de stand van The Honeymoon Shop direct passen in de paskamer en kijken welke maten jij hebt. Zo is het vinden van een goede bruidsjurk of een mooi trouwpak een stuk gemakkelijker.

Tijdens de Nationale WeddingShow komt de bruidsmode nogmaals terug. Deze 60 minuten durende modeshow is geweldig om te bekijken en biedt genoeg inspiratie voor jullie trouwdag.

2. Heel de dag allerlei lekkers proeven

Op zoek naar een goede cateraar voor de lunch en het diner? Nog een goede bakker nodig voor die unieke bruidstaart voor jullie trouwdag? Op de Trouwbeurs kun je eindeloos proeven van allerlei lekkernijen die door bakkers, cateraars en restaurants worden geserveerd. Zo is er een geweldige bakkers aanwezig en is Champagnebar aanwezig!

Van bruidstaart tot een voorafje, alles komt voorbij en is te proeven. Dit geeft voldoende inspiratie voor jullie eigen trouwdag. Je kunt ook gelijk praten met het bedrijf achter de hapjes om jullie wensen voor de trouwdag te bespreken.

3. Ontmoet andere bruidsparen

Niets is zo leuk als andere bruidsparen te ontmoeten die ook binnenkort het huwelijksbootje instappen. Deel jullie tips met elkaar en geef elkaar genoeg stof als inspiratie. Dit zorgt er niet alleen voor dat jullie trouwdag een stuk beter wordt, ook de trouwdag van jullie gesprekspartner kan zo beter, mooier en goedkoper worden.

Door tips te delen over bepaalde bruidsmodewinkels, trouwlocaties en talloze andere belangrijke zaken rondom het regelen van de trouwdag help je niet alleen jezelf maar ook de ander.

4. De enige plek om alles in één keer te regelen

Heb je weleens vrienden of familie horen praten over alle ellende rond het regelen van de mooiste dag van hun leven? Soms kan het plannen van een trouwdag veel stress met zich meebrengen; niet iedereen kan hier op de juiste manier mee omgaan.

Gelukkig kunnen jullie samen alles in één keer regelen op de Trouwbeurs. Van trouwlocatie tot cateraar, van bruidsjurk tot bruidsschoenen en van weddingplanner tot trouwauto’s. Alle trouwbedrijven zijn verzameld op één locatie en bieden alle informatie die je voor jouw trouwdag nodig hebt.

5. Entreekaarten zijn slechts €13,50 per persoon

Als jullie de entreekaarten via Trouwplannen.nl bestellen, dé organisator achter diverse trouwbeurzen in Nederland (waaronder in Ahoy Rotterdam), krijgen jullie als bruidspaar een mooie korting van €2,- op de entreeprijs per kaartje.

Een prachtig tweedaagse beurs vol plezier en informatie over alles wat jullie moeten regelen voor de mooiste dag van jullie leven op één locatie. Je vindt het nergens anders dan bij de Trouwbeurs in Ahoy Rotterdam.

Jullie kunnen de kaartjes met korting bestellen via http://www.trouwplannen.nl/entreekaarten-bestellen/. Entreekaarten aan de deur kosten €15,50 per persoon, dus pak die korting!

Geef een reactie